tomice Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Zginela mi kurtka skorzana i zobaczylem w gazecie artykul o tym ze zlapano typa, ktory mial tego typu przedmioty. Zglosilem sie do KPP w Karuzach i okazalo sie ze mojej akurat nie bylo, ale:- prowadzacy sprawe st. post Paweł Grzech prosi, aby kazdy komu zgineła kurtka, spodnie, kask, buty stawil sie do Komendy, a chociazby zadzwonil, bo w przeciwnym wypadku bedzie trzeba zwrocic te rzeczy zlodziejowi.Czlowiek podejrzany o kradziez jest z Gdanska i tam znaleziono rzeczy, wiec dzwoncie. Policja zarekwirowala:- 2 kurtki skorzane- 2 pary spodni- 4 kaski- pare butow Jesli Wam zginel to kontaktujcie sie bezposrednio z Panem posterunkowym pod numer: (058) 694-92-31 PozdrawiamTomice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 bo w przeciwnym wypadku bedzie trzeba zwrocic te rzeczy zlodziejowiNo co za kraj ! Jeśli nikt sie nie zgłosi, to on jeszcze prawnie dostanie skradzione rzeczy :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Zwała nie? Bo wiesz zlapali go na goracym uczynku, ale wtedy kradl jakies kombinezony nurkom z Niemiec w Chmielnie. A on jest z Gdanska i te motocyklowe znalezli u niego w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 ale wtedy kradl jakies kombinezony nurkom z NiemiecNie mam słów na takich ludzi :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi