bili Opublikowano 20 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Eh, no dobra. Ten silikon to nie z nasa tylko do uszczelniania kominków lub piecy. Rozebrałem cała elektryke. Po co? BO mam przerobioną prze poprzedniego właściciela. Mam akumulator, 3 cewki na kole magnesowym i wszystko co potrzebne do poruszanie się po drogach publicznych. Co to są platynki?? Powiedzcie bo o tym słysze 1 raz. Przebicia nie ma. Ten dzyndzelek w gaźniku co nie pozwala drgać przepustnicy jest ok.Silnik. Nie mam czasu go rozbierac. Teraz pomagam tacie w skonczeniu budowy domu. Narazie tylko rozebrałem stacyjke, światła i kierunki. Niewiem kiedy odpisze poniewaz nie mam neta! Teraz jestem na lekcji informatyki i akurat znalazło sie troche czasu:D Prosze o powazne odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio900 Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Miałem taki problem po ręmącie silnika i zrobieniu szlifu cylindra. Jednak rozkręciłem cały wydech, wyczysciłem z całego syfu, nagaru itp. I juz go nie muliło ale słabo ciągnął wiec wyregulowałem dokładnie zapłon, wyczyściłem gaźnik, wlałem paliwa 98, orginalna czeska świeca (Brisk) i jest jak żyleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 i jest jak żyleta.No Jawka...żyleta że koniec :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bili Opublikowano 4 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Nie mam kasy na nic nowego...:/ Kupil bym se jakiegos crssa no ale... jawka tez cos.Spró€je.. moze cos da ale wątpie. Tlumik czyscilem, zaplon uwtawilem( ardzo dokladnie), moze swiece mm zla ( ISkra). No poczekamy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Jak dobra jAwko to powinna iśc z 70 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Moja szla 55-60 jak byla zablokowana. Jak na tamte lata ten silnik jest naprawde rewelacyjny! Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi