aranka_t Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Ale mi sie ten podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 No to na moment a potem zmienisz 8) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aranka_t Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Pod warunkiem, ze Ty pierwszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Daj mi 10 minut, sie oporządze 8) [ Dopisane: 14 ]LADNIE WYGLADAM? :-D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aranka_t Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 No...mi sie podobasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 ha ha ha twojego nie widze :-x p.s. zaraz zmienie :-) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aranka_t Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Szybko sie starzejesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Sie troszke nie oszczędzalem za mlodu :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aranka_t Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Okurcze, a moze to od nadmiernej jazd. To ja sie jednak na dorozke prerzuce 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Nie, nie, to od innych jazd :-) Zmieniaj avatar:) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aranka_t Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 No mialam przez chwile inny, nie widziales. Wlasnie wrocilam do miska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 No ale tamten to jakis bochomaz byl :-x Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Ja tu chciałam poczytać coś o ciuchach-jak w temacie, a tu widzę sam czat! Przepraszam, że się tak brzydko wetnę, ale nie zapychajcie niepotrzebnie miejsca-więcej pracy dla moderatorów a i poczytać w sumie nie ma o czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aranka_t Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 No wiesz...bohomaz!!!No donra, to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 No w sumie też o tym pomyślalem, troszke nas ponioslo :) Sorki:) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi