Skocz do zawartości

problem z thundercatem?

WooBooDoo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Widze, ze forum ma chwilowy przestoj.... mam pytanie, ktorym, mam nadzieje troszke je ozywie.

Otóż czy zdarza wam sie ze wbijajac dwojke z jedynki wskakuje wam luz, nie chodzi mi tu o to ze wyskakuje mi dwojka ale o to, ze zeby wrzucic dwóje musze albo mocniej nacisnac dziwgnie zmiany biegow albo najpierw luz pozniej dwa,..... macie podobnie w swoich kotach ??

Siemanko

Na początek to sprawdź czy nie robisz WooBooDoo nie do tego działu bo coś mi się zdaje że naprawy to do mechaniki.

Po drugie to 2 to nie tylko przypadłość kociaków. U mnie np. nic się nie dzieje. Z tego co mi wiadomo to 2 zazwyczaj ale nie znaczy to że zawsze pada od jazdy na gumie.

Po trzecie to trochę mało danych podałeś np. który to rok bo niektóre modele motocykli w danym roku potrafiły mieć jakąś przypadłość i to mogło by wiele rzeczy wyjaśnić.

Poza tym ktoś coś Ci tu może podpowiedzieć ale nie naprawi Ci sprzętu.

Choć jak dobrze poszukasz to i miechaników znajdziesz i ze swych stron również.

Inne informacje o kocie np. na takiej stronce stworzonej przez Mr Jack

http://www.motocykl.org/thundercat/

;) Pozdro i szybkiej naprawki tej 2. :)

• 3 lata później...
  • 4 tygodnie później...

Ja przejeżdziłam Kotem 2 sezony i zauważyłam że jeżeli przegoniłam Kota na jednynce na wysokie obroty to musiałam mocno kopnąć dźwignie i dwójka wchodziła ze zgrzytem ale jak tylko ruszyłam i nie kręciłam go na wysokie obroty i zaraz wrzucałam dwóje to wchodziła bez problemu. Nie zdarzało mi sie żeby 2 nie weszła i został na luzie.