bartekrypin Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Witam.Mam pytanie glownie do posiadaczy RXa 125 lub tez do tych ktorzy mieli stycznosc z tym motocyklem. Czy taki sprzet z roku kolo 90tego. na kapciach szosowych ( bo wiadomo jak sie lata na kostkach po miescie ) nadaje sie na miasto ?? DTka to wiem ze jest to idealny sprzet na miasto a RX jest bardziej nastawiony w teren.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 DTka to wiem ze jest to idealny sprzet na miasto a RX jest bardziej nastawiony w teren. Sam sobie odpowiedzialeś na pytanie w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekrypin Opublikowano 22 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 No tak ale czy da sie tym latac po miescie, konkretnie mi biega o to czy jest to wygodne jak lece 100km.? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 No tak ale czy da sie tym latac po miescie Dać to wszystkim się da , ale nie jest to motocykl stworzony z myślą o jeździe po mieście, nie te przełożenia i zawieszenie, chcesz śmigać po mieście to polecam DT125, elastyczna,wygodna,zawieszenie do miasta na dziury w drodze w samraz, nie chłapie tyle co RX,skrzynia dobrze zestrojona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 ja duzo jezdze po miescie rx'em ale 50'tka i nie jest zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 ja duzo jezdze po miescie rx'em ale 50'tka i nie jest zle To zupełnie inny motocykl, silnik,zawiecha,rama,waga,osiągi,spalanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi