Gość Bern Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Mam pytanie. Może ktoś zna jakieś szczegóły wypadku w miejscowości Czarna pod Wołominem. Chłopak miał na imię Kamil i jechał na Suzuki GSXR 600. Jak ktoś zna jakieś szczegóły to poproszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 mam NADZIEJE ŻE NIE MASZ NA MYSLI TEGO WYPADKU??http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=32867 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 :cry: To był ktoś z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Nie to nie był z tego co wiem nikt z forum i nie sądzę żeby to był ten wypadek dość daleko od Warszawy. Moja Mateńka była chrzestną tego młodego człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Ahh... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 nie wiem Bern na razie nic, ale postaram się coś ustalić. Sam śmigałem w Sobotę w tych okolicach i nic nie widziałem. Nie wiesz czy to było rano czy po południu ?? Odezwę się, W rzeczpospolitej napisali tylko: " W sobotę w Czarnej koło Wołomina motor suzuki uderzył w lanosa. 29-letni motocyklista zmarł w szpitalu. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Tomek jak bedziesz cos wiedzial to slij mi wiadomosci, znalem tego chlopca od czasow jak byl maluchem. Roznie mu sie powodizlo w zyciu, ale walczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Wiem już więcej. Wg informacji z Komendy Powiatowej Policji w Wołominie:"Sobota wieczór. Kierujący Lanosem zawraca na ul. Witosa w Czarnej. W samochód uderza jadący od strony Wołomina 29-letni motocyklista na Suzuki. Mimo szybkiej pomocy nie udało się go już uratować. Zmarł w szpitalu." Czyli sobotni wieczór (ja zjechałem do domu około 19-tej). Lanos zawracał na Witosa i pewnie mógł wymusić pierwszeństwo. Nic nie wiadomo jednak o prędkości moto. Szperam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Dzięki. Z tego co ja się dowiedziałem to nie miał żadnych obrażeń zewnętrznych. Wszystko wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi