diskus Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 WitamPoszukuję wszelakich materiałów dot. xjr 1200 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Hey! Juz pisałam, ale sie powtorze. Sprobuj na programach typu P2P (eMule, eDonkey). Mam Twoja serwisówke i jezeli nie masz jak sciagnac to Ci wysle linka, tylko musze wrzucic plik na jakis serwer.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diskus Opublikowano 19 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Witam aylie!Bardzo dziękuję za odpowiedż na mój problem.Po wielu przykrych doświadczeniach z plikami ściąganymi programami typu P2P staram się tego unikać .Nawet ich na tę chwilę nie mam zainstalowanych. Jeśli mogę prosić o link to będę Twoim dłużnikiem. ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Już wrzucam na serwer. Niedługo wyślę link, chociaż moze dam tutaj, zeby wszyscy skorzystali. Nie jest to ksiązka serwisowa chyba, ale schematy jakies :P Ksiązka sie jeszcze nie sciagnela... [ Dopisane: 19-09-2005, 21:28 ]LINK: http://rapidshare.de/files/5294353/Yamaha_...spiece.pdf.html Jeszcze ściągam jakiś filmik z tym moto. Oczywiscie jezeli ktos 'niechcacy' zle nie podpisał :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diskus Opublikowano 19 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Witam ponownie "aylie" Dziękuję za poświęcony czas. Może nie potrafię ale pod tym linkiem ................. :?: 8O :P :P Jest Gut!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Co mnie tu ściemniasz? :> Wszystko ok, mam nadzieje...Zawsze służę pomocą...Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diskus Opublikowano 19 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Co mnie tu ściemniasz? :> Wszystko ok, mam nadzieje...Zawsze służę pomocą...Pozdrowienia! Bardzo dziękuję i pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 No problemo :P Zawsze do usług...no może prawie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi