Kaśka Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Koleżanki i koledzy podpowiedzcie gdzie mogę zrobic sobie prawko na motocykl we Wrocławiu tak żeby szkółka była dobra i niedroga, no i żeby Pan uczący nie krzyczał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Spróbuj na Ziębickiej teren WKTS-u - masa kolesi z pomarańczowych kubraczkach wyjeżdża z inwigilatorem. (Chyba na małych Yamaszkach ale nie dam głowy). Polecam też -> http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ghlight=ka%B6ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 W WORD'zie - Tarnogaj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 19 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-kk Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 ja jeszcze dorzucę . szkoła .... nie pamietam. kamienna . telefon do właściciela Pana Tomka 501060680. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 nie jestem przekonany czy we wrocku jest szkola ktora uczy jezdzic. W wwiekszosci ucza jak zdac. Przydalby sie odpowiednik szkoly z wawy. Poszukaj jeszce w archwium FM bo kiedys bylo na ten temat i padla tam nazwa szkoly w ktorej podobno ucza jezdzci. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 hejka??chcesz sie nauczyc jezdzic czy chcesz zdac egzamin??Nie ma chyba rider'sa, ktory nauczylby sie jezdzic tylko na kursie ;)Jak sama nie wyćwiczysz na drogach, gdzie co chwile czeka niespodzinka to na kursie dowiesz się jak zdać :Poczywiście to są moje przemyślenia ;)pozdrowionka ==========GSF 600 S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Polecam szkole na przeciwko NOTu tam jest parking strzezony jest bardzo dobra znajomi chwalili tez tam niedlugo uderzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 szfagier rob prawko rob ;)czas już hehepozdro ============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi