Budzik-WGR Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Witam! Wiem ze ten temat juz gdzies byl napewno ale potrzebne mi to jest teraz w zasadzie wiec prosił bym o szybką odpowiedz i wybaczenie tego Tematu i nie kasowanie go przynajmniej da czasu znalezienia odpowiedzi! Chodzi mi o to jak powinna byc Iglica tzn na ktozrm zabku od góry powinno byc zabezpieczenie w Etz 251!! Prosił bym o szybką odpowiedz!Veteranos Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Drugi od góry. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 18 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Dzieki wielkie ;) Pozdr. Veteranos Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi