Yool Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 jaka jest najwiękrza tylna zębatka do CZ, tzn ile ma ząbków, a ile ma standardowa, i czy czasem jawa nie ma więkrzej zębatki ??chce aby motor był wolniejszy ale za to miał lepszy zryw, dodam ze z przodu mam juz małą zębatke i mniejszej nie moge zalożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madras30 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 o ile wiem nie ma innej niz chyba 52 czy 54 i standardowo sa montowane tylko jeden rozmiar :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Dokladnie nie ma kilku roznych zebatek na tyl, regulacja istnieje tylko poprzez wymiane zebatki przedniej co chyba wszyscy bardzo dobrze wiedzą! Pozdr. Veteranos Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 19 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 to co mam zrobic zeby zmiejszyć prędkość?? jak juz nie mam mozliwosci regulacji przednią zębatką ? moze wymienić koło na 16" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Dokladnie nie ma kilku roznych zebatek na tyl, regulacja istnieje tylko poprzez wymiane zebatki przedniej co chyba wszyscy bardzo dobrze wiedzą! Pozdr. VeteranosDo japoncow sa do wyboru do koloru to co mam zrobic zeby zmiejszyć prędkość?? jak juz nie mam mozliwosci regulacji przednią zębatką ? moze wymienić koło na 16" ? Sprobuj dobrac od innego sprzeta. Ewentualna korekta otworow i bedzie jak znalazl! (tylko pamietaj zeby sprawdzic jaki masz lancuch!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madras30 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 jakbys miał TS ke to istniej mozliwosc wymiany wałka dolnego w skrzyni biegów z 13tki na 12ke tylko nie pamiętam czy by pasował czop z igiełek na slizgowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 enduroguy ja mialem na mysli motocykle starczej daty :P czyli Mzty, Jawy i inne zjawy!!wiem ze w NOwych motorach czy tych lepszych istnieje regolacja tak samo i tylną zebatką!!Ale ja mialem na mysli te w/w motocykle:) i tam jest tak jajk pisalem! Pozdr. Veteranos:) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabu Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 od jawy 350 ts jest pare zębów większa a pasuje też do cz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 23 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 a czy zębatki w cz 175 i wsk 175 maja takie same podziałki ?? bo mam okazje kupic zębatke o 56 (jest to nietypowa rzeróbka) zębach do wueski i nie wiem czy zgodzi sie z moim łańcuchem i przednią zębatką,a jezeli nie bedzie pasowac to moze ktoś wie jaka podziałke ma zebatka w cz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi