Arma87 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Ja mam w swoim sprzodu mało powietrza gdyz lepiej sie jezdzipo terenie i tak nie tlucze gdzies tak niewiele ponad 1 atmosferu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rembi Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 W ksiazce serwisowej pisze ze ze na jedna osobe powinno byc w przednim i tylnim kole po 1.5 atmosfery a na dwie osoby w przednim 1.5 a w tylniej 1.7 :D Przyjmujac ze Drka ma chyba odrazu seryjnie kostki to te dane sa prawidlowe ;) Widze strzalek po zdjeciach twojej Drki ze ja kupiles za 5100 zl mam racje ?? hehe Pamietam ja byla za tyle na allegro i zajebiscie mi sie podobala tylko ze wtedy nie mialem tyle kasy na taki sprzecik:) nawet mam na kompie jeszcze wszystkie zdjecia tej twojej :crossy: Mo-Cher powiedz mi ty wymieniales w swojej Drce lancuszek rozrzadu jesli tak to napisz prosze jego cene i czy ciezko jest to wymienic w tym moto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Jesli nie masz pojecia o mechanice to za rozrzad sie nie bierz!! :DZabawa taka kosztuje okolo 250zl! : 170zl lancuszek DIDA; i kolo 100zl robocinza ;)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Wiecie ile moze kosztować używana stacyjka do dr bo moja cala pogruchotana ? ODPOWIEDZCIE NA MOJE PYTANKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 21 Maja 2006 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Ja moja musialem lutowac ostatnio! Ej powidzcie mi czy wy tez macie czasem problemy, ze wam sie motocykl nie chce wylaczyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 moze masz cos z elektryka?? jak nie mzoesz wylaczyc "guziczkiem" to uzyj dekompresatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 nio cos mam z elektryka, ale coz to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rembi Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Chlopaki jak myslicie...czy duze znaczenie w jezdzie bedzie mialo to ze kolo przednie jest krzywo do ramy(chodzi o to te na amorach jest tak zalozone ze on jednej strony jest z 2mm a od drugiej z 2 cm jak myslicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Chlopaki jak myslicie...czy duze znaczenie w jezdzie bedzie mialo to ze kolo przednie jest krzywo do ramy(chodzi o to te na amorach jest tak zalozone ze on jednej strony jest z 2mm a od drugiej z 2 cm jak myslicie ?? :( :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rembi Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Ale lolek...pytam sie ku*wa przeciez bo tak ciagle jezdzilem i mi to nie przeszkadza inni tez mowia nie wiem dlaczego ze nie ma wielkiej roznicy w jezdzie jesli wogole jakas jest...nie sciaga go na boki ani nic...pozatym jest minimalna roznica w stosunku do ramy i chyba przesadzilem w tym co podalem :crossy: ale roznica jest widoczna golym okiem...nie wiem bo zeby kolo bylo centralnie miedzy omorkami musialbym wy**bac slimaka dlatego sie pytam bo nie wiem co zrobic...Dla Mo-Chera pana i wladcy poklon :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 I po co sie wkorwiasz chciales opini to ja masz, a pozatym sam sobie odpowiedziales wiec o co ci biega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 CześćZastanawiam się czy nie czujesz tego pochylając się w zakręcie?PozdrawiamGajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysiel Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Witam, mam małe pytanko dot. akumulatora (raczej baterii) w DR. Otóż zaraz po załadowaniu jest super, klakson , swiatła na postoju...Po kilku godzinach niestety bardzo siada, tak sam od siebie. Pytanie czy mogę coś jeszcze z nim zrobić, czy w kosz. I drugie pytanko czy ma to wpływ na zapalanie, oczywiście kikstarter, bo czasem muszę trochę pokopac zanim załapie, a czasem od pierwszego.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Najlepiej zrezygnuj całkowicie z akumulatora. Nie ma on wpływu na zapalanie. Jak zrezygnujesz z niego światła też będą świecic, i dr-ka bedzie lżejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 wy**bac slimaka dlatego sie pytam bo nie wiem co zrobic...Dla Mo-Chera pana i wladcy poklon :D ;) ??? za co to? Może twój sprzęt jest właśnie krzywy i tym go "naprostowałeś"... no tak na zdrowy rozum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi