motomanka Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 fajna imprezka była ;) krótko i na temat hihi.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SARGON Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 fajnie bylo :) hodz bylem tylko na chwile to podobalo mi sie ;)szkoda ze nie zostalem na noc :P pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 No tak Sargo, daleko miałęś do domu -rozumiemy :) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SARGON Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 No tak Sargo, daleko miałęś do domu -rozumiemy :) 8) bardzo daleko :mrgreen: nie no...sila wyzsza .. czekaly na mnie jeszcze dwie imprezy na ktorych chcialem byc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 QRna a tylko jedna była słuszna :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Cotlet pało... ty już nie ścimniaj, przeca masz, tylko że powinieneś jeździć LEWĄ STRONĄ Razz (jak w kraju wydania Twisted Evil ) Kruca mowisz i masz :mrgreen: Ogladajcie w sobote wiadomosci - pewno gdzies tam pokaza zjeba co to po wrocku po lewej stronie popier.... :twisted: A tak powaznie to kruca jak wracalismy do wrocka to nie bylem do konca pewien czy rzeczywiscie az tak wialo czy sam tak moto zanosilem po wszystkich pasach :) :arrow: :-D Szacun... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Może się bidulka od Twoich oparów sama wkręciła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Kruca mowisz i masz :mrgreen: Ogladajcie w sobote wiadomosci - pewno gdzies tam pokaza zjeba co to po wrocku po lewej stronie popier.... :twisted: Ty się kruca palo nie smiej :-D Bo ja wczoraj na Powstancow Slaskich ladne parę metrów pod prad myklam. Co mi sie wydawalo ze to jest tylko jeden pas na kazda strone. No jezeli tak to myk i zawracam. Ludzie w katamaranach musieli miec zonka :twisted: Kapnelam sie jak zobaczylam biale switala jadace moim pasem :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 hehe Cotlet pewnie bałeś się, że Atarte puści kolejną bułczaną bombę i już zawczasu zygzakowałeś :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Astarte jeszcze nie wytrzeżwiałaś po Rybolu :?: 8) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Czołgiem,Cotlet ale jak wracaliśmy to wcale nie wiało czy oprócz picia paliłeś cosik jesio ?????Astarte jak Tyś to zrobiła ???????? Przeca na tej ulicy są 4 pasy oddzielone torowiskiem :):D:D:D:D:D pozdrowionkajerry ============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Czołgiem,Cotlet ale jak wracaliśmy to wcale nie wiało czy oprócz picia paliłeś cosik jesio ?????Astarte jak Tyś to zrobiła ???????? Przeca na tej ulicy są 4 pasy oddzielone torowiskiem :):D:D:D:D:DChłopie wszystko sie da, tylko trzeba chciec :-D Stanęlam sobie jak przystoi na prawa obywatelke na chodniku coby kase wybrac z bankomatu. Wracam z portfelem pelnym pieniedzy i naszla mnie mysl ;) : no to trzeba teraz ta kase wydac. Czyli kierunek biedronka. Z natury rzeczy jestem leniwa, wiec wpadlam na genialny pomysl, jak nie bedzie nic jechac to przeca moge zawrocic a nie objezdzac caly moj blok. Tak tez zrobilam :twisted: . Gdy sie zorientowalam ze jednak tak se ne da, zrobilam szybki myk na chodnik i ta droga pokonalam reszte drogi. Ale bylo cieplo :? ps. juz nie pije bo nawet po kilku dniach mam jeszcze we krwi rybnickie party 8) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Astarte myslalem ze chcialas sie pozbyc szybko tej kasy w postaci mandatu :twisted: :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 hehe Cotlet pewnie bałeś się, że Atarte puści kolejną bułczaną bombę i już zawczasu zygzakowałeś Very Happy Very Happy Tos mnie kawalerze wyczail :twisted: Tyle ze ja nie uciekalem przed nimi tylko probowalem lapac bo cos mnie gastro dalej trzymalo i chcialem cosik wszamac w drodze :-D :) szacunek zjeby 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Mogłeś wołać bo mnie akurat na autobanie sranie chwyciło to byśmy się zgrali :twisted: :) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi