WooBooDoo Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Witam! Czy jest ktos moze w posiadaniu kurtki Hein gericke HGR?? interesuja mnie opinie na temat tej kurtki ewentualnie jakies dane producenta poniewaz nnigdzie nie moge znalezc... Dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 ja mam taką kurtałkę od ponad 2 lat 8) -a co chcesz konkretnie wiedzieć :?: pees. jak chcesz to mogę Ci podesłać fotkę strony z katalogu -bo teraz w necie może być ciężko coś znaleźć bo to jest model sprzed bodajże 3 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Witam.HGC znajduje w katalogach Gericka ale HGR niestety nie. Z którego roku to kurteczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WooBooDoo Opublikowano 12 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Kurtke widzialem w jakiejs amerykanskiej gazecie jako model na 2003. Poza tym mam mozliwosc kupna takiej kurtki w cenie 700 zl, zastanawiam sie czy warto wydac takie pieniazki na ten model, a wiec Turek powiedz mi: - jak sprawuja sie te zelowe ochraniacze jesli miales okazje(mimo wszystko oby nie) testowac podczas jakichs gleb, i jak skóra- jak jest z wentylacja- czy warta jest 700zl- jak sie zachowuje kurtka jak jezdzisz w deszczu- jak wyglada ta kurtka po 2 latach Twojego uzytkowania Zdaje mi sie ze w 2003 roku to chyba jakis topowy model byl [email protected] mozesz mi tam wyslac fotki, bede wdzieczny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Chyba tez zaczne dawac takie ceny to moze beda ludzie kupowac bo jak mam za mala kase to moze mysla ze bubel:) 700 to chyba duzo ale moze sie myle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WooBooDoo Opublikowano 13 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 myslisz ze 700 zl to duzo jak za nowa skore z metkami z zelowymi ochraniaczami?? dwuczesciowy kombi w sklad ktorego wchodzila wlasnie ta kurtka w 2003 roku kosztowal 400 funtow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Nie to nie jest duzo w sumie. Ja sprzedawalem np tribale kurtki z 2002 roku z tego co dobrze pamietam za 369 zl. Moze ja poprostu daje za male ceny i wszyscy mysla ze to buble. Ogolnie ciuchy HG sa drogie i dobre. Niemiecka dokładnośc nic dodac nic ujac.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi