wats Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Czy takie cośjest legalne ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63666531 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Nie wiem czy to legalne, ale gdybym był właścicelem DT, to zacząłbym się bać :-) A tak off-topic: to ten gość jest z moich terenów, a z tego co się orientuje to kradzież motocykli do niskich nie należy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Oczywiście że to nielegalne!! :) :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 11 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 No ja na osiedlu słyszałem od znajomych że komuś sie bardzo moja detka podobała. No i przeniosłem ją do babci. Jak sie pużniej okazalo miałem na 2 dzień włamanie go garazu . 8O nic nie zgineło ale gdyby detka tam stała ro pewnie ona by zgineła. Teraz boje sie ją wstawić do garazu wiec czymam ja u babci. Domyślam sie kto to zrobił ale nie mu nie moge zrobić bo go nie złapałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 wats: głęboko współczuje, ja naszczęście mam moto (i samochód) do którego nie warto się wkradać do garażu :)P.S - zglosilem to do Allegro, niech się przyjrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi