Gość MIREK Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Witam, Jeżeli są tu użytkownicy forum www.africatwin.prv.pl, które niestety padło, proponuję korzystanie z gościny forum motocyklistów. Myślę że tutejsi forumowicze przygarną nas, poznamy wiele ciekawych osób i będzie zachowany kontakt między nami.Wielu z nas ma na siebie namiary, trzeba rozesłać informację o rejestracji na tym forum. Jako znak rozpoznawczy naszej grupy proponuję w podpisie - AFRICA TWINPozdrawiam. MIREK AFRICA TWIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajetan Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Kajetan melduje się :) Africa twin :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIREK Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Cześć Kajetan. Miło spotkać kogoś znajomego, jak tam po wakacjach, chyba były udane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Witamy Was Afrikanerzy, mam nadzieję, że poczujecie się tu ok. Pozdrawiam Was choć to nie ten dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajetan Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Cześć Kajetan. Miło spotkać kogoś znajomego, jak tam po wakacjach, chyba były udane ? Witam Mireczku ! Zgodnie z założeniami zaliczyliśmy Albanie i wróciliśmy wszyscy w komplecie (czyt. 9 AFRYK) nie licząc kilku połamanych szyb ,przyszlifowanych gmoli w naszy afryczkach i kilku nie grożnych uszkodzeń ciała :-D (Albański góry są bardzo wymagające .....)Wyprawa była naprawde extra i już planujemy następną ........... Pozdrawiam i do zobaczonka na spotkaniu fanów motocykla AFRICA TWIN w Foluszu w Bieszczadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 witam Mirek i KAjetano nasze "afrykanskie" forum powalczymy tymczasem pozdrawiam i do zobaczenia w Foluszu :)!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoTroll Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 cze;)siema;)ja tez jestem;)przypadkiem ale jestem miło, do was spowrotem dołaczyc!!!do zobaczenia do drodze;)POZDRO :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi