IBIZA Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Lechu masz moze ten nr gg do tego goscia co mnie ostatnio krecil na Bulgarskiej?? Bo chetnie bym zobaczyl sobie filmik z tego ostatniego spotkania. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Lechu masz moze ten nr gg do tego goscia co mnie ostatnio krecil na Bulgarskiej?? Bo chetnie bym zobaczyl sobie filmik z tego ostatniego spotkania. Pozdro.Nie mam - ja mu dałem GG ale nic nie napisał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 masz moze ten nr ggnie wiem czy to chodzi wam o Dymka FZR100 :?: dajcie mi troszkę czasu to ja załatwie odnich ten filmik, jak tylko będę miał swój to pojade sie z nimi wymienić i zaraz też udostępnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 TAK MARCO o DYMKA chodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 No przydalo by sie zalatwic ten filmik z ostatniej wizyty na Bulgaqrskiej bo bylo fajnie i bedzie co wspominac w zimowe wieczory :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 http://parking240905.dobrebopolskie.com/co byście nie wyzywali to wrzucam chociaż te fotki z parkingu niestety jakośc kiepska bo inaczej za dużo by zajmowałyco do filmu to ja robiłem to porzyczoną kamerą i niestety jestem uzależniony od kolesia co mi porzyczył kiedy to on mi go wyciągnie na kompa mówił mi że na dziś ma być do odbioruco do dymka to to jest ten kolo na fotkach co leje pod płotkiem :D:)a filmik od niego załatwie na bank fotki od nich juz mam ale nic ciekawego więc nie zapodaje mam nadzieję że chociaż ten filmik będą mieli lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 http://parking240905.dobrebopolskie.com/ cosik mi niechodzi ;( wam też, czy tylko mi ? p.s. z tego co się orientuje to Marco jak masz kilka galerii na dobrebopolskie to możesz ustawić tylko jedną "publiczną" ! więc może w tym momencie masz inną ustawioną i dlatego ta nie działa ! ale nie jestem pewny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 cosik mi niechodzi ;( wam też, czy tylko mi ? no umnie tez nic dziwne do południ wszyscho cykało cacy zaraz sprawdzam i wrazie co poprawie ale wydaje mi się że coś chyba jest narazie unich na swrewrze może maja jakąś awarie bo strona główna też nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 to na bank u nich ! raz tez tak miałem - wysłałem do kumpla linka a on mi eske, że nie chodzi ! następnego dnia chodziło ! narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 No chłopaki u mnie też nie chodzi :D Może mają serwer zawalony;) Zobaczymy jutro 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 kurde chyba jakaś poważniejsza awaria bo do dziś nie chodzi trzeba chyba będzie się rozejrzeć za innym serwerem do fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 bryhttp://www.imageshack.us/ :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 informuje że wkońcu udało mi sie uporaćwłąśnie włączyłem zapis (zostało jeszcze 298min) i od jutra jest umnie dostępny film z parady zakończenia sezonu 2005sorki że tyle to trwało ale było to nie zależne odemniejak ktoś chce to za CD na wymianę nagrywam do wyboru są 2 wersje WMV lub VCD ogólnie jakość obrazu oceniam na 3 nie powala na kolana ale widziałem też dużo gorsze oczywiście wszysko udostępniam za free pozdromarco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Ja tu czuję jakiś wałek..... :-) :mrgreen: :P Zgłoszę się osobiście :Dpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Bombowo!!!!! ja se odbiore... może jutro??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi