motomaniak Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Witam was poprzednio pytałem o Sv a ty razem o FAzera interesuje mnie wersja hmm jak by ja nazwac nie ta najnowsza ale z 2003 roku bo poprzednia miała strasznie nie udany przodek jakiś tak odzucający ,, przynajmnie j mnie nie wuiem jak z silnikiem czy ten sam ale wygląd do bani ... no nic zmierzajmy ku celowi co sądzicie o fazerku na pierwszy motor i wogule ile to cacko spali w poj 600ccm i czy jest drogi w utrzymaniu aaa no i oczywiście jego awaryjność :<LOL> wszystkim z góry serdecznie dziekuje Ps jesli możecie odpiszcie mi tutaj a nie mówicie że uzyj opcjii szukac bo tam żebycś znalesc to jest ULA LA :) ;) i nie c NIMA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Dużo pisaliśmy już o Fazerze. Proponuję poszukać trochę na 4um. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Moj kumpel lata fazerka.Jest to jego pierwszy motorek i bardzo sobie go chwali.Smiga nim juz bodajze 2 lub 3 sezon takze ... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 witaj :P spalanie- 5.5-6.5l/100km(katalogowo), moge tylko powiedzieć że pomimo że często jeżdże z żonką i lubie sobie troche mocniej odkręcić manetke(jak akurat małżonka mnie nie pilnuje :P ), to spalanie wychodzi dokładnie w tym przedziale.piersze moto- czy ja wiem, to zależy jak bardzo pierwszy ma być to dla Ciebie motocykl :P . pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Fazerek to mój najbardziej udany zakup. To po prostu sama przyjemność jazdy i nie ważne czy gnasz na autostradzie (chociaż powyżej 140 zaczyna nieźle dmuchać), czy tez pomykasz w mieście.Silnik daje radę, pali niewiele (5-6l/100), kierowca ma super wygodnie, pasażerka narzekac nie będzie na bank.A w ogóle jest tak poręczny jak rower. Supe sprzęt polecam. Zajrzyj na www.scigacz.pl, tam gdzies jest test porównawczy: Fazer, Thundercat i R6.Pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Jak FAzer to tylko FZX :P 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi