SimsonFun Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Ja przez prawie cale wakacje pracowalem potem sprzedalem Simsona i kupilem Dt i koniec wakacji... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 moje wakacje wygladały tak.Zaraz na poczatku pojechałem na 3tyg do Niemiec tak pojeździłem troche na skuterku od kuzyna i zrobiłem duze zakupy.Pózniej przyjechałem do domu i jeździłem na suzuki zrobiłem 4tys km .no i na koniec wakacji sprzedałem suzuki i teraz czekam na aprilie rs 125 ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 ja od tygodnia wakacje uwazam za udane bo do tego co pisalem wczesniej doliczam zdanie prawka :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Ja nie zrobilem wiele kilometrow bo na poczatku wakacji nie bylo mnie w domu, w sumie to tylko ostatnie 2 tygodnie siedzialem u siebie ale Simson niestety odmowil posluszenstwa. Nie zrobilem na nim wiecej niz jakies 200 km wiec mozna powiedziec ze wakacje spedzone w miejscu :D Ale bylo fajnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Dla mnie każde wakacje są fajna, mimo że jeszcze nie mam motocykla, to siedze w domu, ale i to tak jest lepsze niż chodzenie do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi