vinin Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Witam mam pytanko zamierzam sobie wymienic uklad ydechowy w hondzie nsr 125 na polini badz arrow zeby lepiej brzmialo troszeke co polecacie jezel macie namiary na ktores z tlumikow zapodajcie linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGriff Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Ja bym Ci polecił tłumik od CBR 900, ładnie zmienai dźwięk ładnie wygląda, a ten wydech arrow wcale ładnie nie pracuje bo słyszałem go i nadal to jest cienka rureczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinin Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 kurde mylalem nad tym ale niebedzie mi go dlawic?? a ty usiebie masz taki wydech jak mozesz to zapodaj jakis filmik jak to slychac i fotki jak sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 tez mysle nad zmiana tlumika bo moj pierdzi jak simson :) jesli mozesz to i mi podzyc jakis filmik i foty ;) aha i jeszcze pytanie : ile dales za tlumik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 arrow w af1 sprawuje sie fajnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinin Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 rybson masz foto twojego arrow bo interesuje mnie jakis tlumnik oczywisc najlepiej duzy i basowy dzwiek ale w 2t to niemozliwe zapodal bym sobie ten z cbr 900 ale niewiem czy sprzeta mi niebedzie dlawic i dzwieku tez nieznam z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 taaaa gdyby rybson mial arrowa to byloby zajebiscie :P taki kumpel ma w sasiedztwie :) a poza tym ty muwisz ze chcesz duzy i basowy tlumik a ten arrow jest maly i dzwiek ma lepszy niz seryjne wydechy w 125 ale nie znowu taki zajedwabisty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 1. naprawdę basowego dźwięku rodem z 1000ccm się nie spodziewaj2. Ty nie będziesz słyszał różnicy (silnik zagłusza), a jedynie ci których minąłeś.3. zmiana z pierdzenia na bąkanie (basik ;) ) jest najbardziej słyszalna w zakresie 3-5tys obr.4. mówię to na podstawie doświadczeń osobistych jakie dostarczył mi tłumik MIG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinin Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 niekoniecznie duzy byle dzwiek byl lepszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 taaaa gdyby rybson mial arrowa to byloby zajebiscie :P taki kumpel ma w sasiedztwie :) a poza tym ty muwisz ze chcesz duzy i basowy tlumik a ten arrow jest maly i dzwiek ma lepszy niz seryjne wydechy w 125 ale nie znowu taki zajedwabisty ;) twoj jest za to duzy, a sam wiesz jak chodzi, 2T nigdy jak 4T chodzic nie bedzie i o basie i mruczeniu mozemy wszyscy na jakis czas zapomniec arrow moze nie jest jakis super z wygladu, ale dzwiek ma zajedwabisty w porownaniu do seryjnych fajnie sobie ryczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinin Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 wiecie moze gdzie kupie takiego arrowa jakis link do sklepu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 wpisz w wyszukiwarke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinin Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 nonstopa znajduje tylko do skoterow te zakrecone niema do mojej nsr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=61841950 narazie tyle znalazlem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ja jestem za wywaleniem kilku bebechow i wsadzeniem jakiejs przelotowej koncowki, albo tak jak McGriff tłumik od CBR 900 tylko musisz sobie sam to dopasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi