bartusdr Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 hmmm Bandit 8) moje marzenie niegdyś ;) piękny naked :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 NO własnie co z BANDITEM hmmmm???? Pewnie jeszcze testuje :-D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Dzięki ,dzięki ,dzięki za słowa uznania i pozdrowienia.SUZI już jest moja i właśnie odbyłem z nią pierwszą randkę. ;) No dzisiaj dopiero będzie brak snu :) Panienka prowadzi się znakomicie.Prezentuje się równie pięknie.Fotki oczywiście będą już wkrótce.Przepraszam że dopiero teraz odpisuje ale wiecie jak to jest po pierwszej randce 8O 8O :P POZDRO i do zobaczenia na ulicach Wawy i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 no extra :) kolejny bandyta ;)chyba w koncu trzeba bedzie zlot zrobic :Pto jak yogi ?? ty tam cos kombinowales chyba kiedys ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 I co z tymi fotami :?: tak poza tym to gratulki nowej furki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 witajPrzepraszam że dopiero teraz odpisuje ale wiecie jak to jest po pierwszej randce 8O 8O :P .wiemy, wiemy :P chyba każdy pierwsze pare dni to mógłby nie zsiadać ze sprzęta, też się jeszcze swoim cackiem nie nacieszyłem a tu już się pogoda kończy :cry: gratuluje i życze wielu kilometrów radochy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Gratuluje i przypominam o fotach zobaczmy to cacko :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Czekamy i czekamy chyba ściermnił coś z tym moto... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Gratulacje!!! Szkoda, że już pogody koniec, ale narazie pewnie i zimno nie bedzi przeszkadzć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi