Darek1975 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jeżeli interesuje Cię "Instrukcja Obsługi" w języku polskim, to ja mam taką zeskanowaną. (62 s.)Zawiera podstawowe informacje, dane techniczne, co kiedy wymienić itd.Mogę wysłać, nie ma problemu.WitamPoszukuję instrukcji obsługi suzuki xf650 freewind w języku polskim. Jeżeli to możliwe bardzo proszę o przesłanie na maila [email protected].Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Chciałbym pomóc, ale aktualnie jest to niemożliwe i sądzę, że przez dłuższy czas również będzie.Poproś osobę, której wysłałem albo ściągnij sobie z chomika, bo jest tam takowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi