Riksza Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Bo ja w dowodzie nie znalazlem koloruja w dowodzie od simsona mam kolor ;) czyli ogólnie polecacie mbxa 80 ? pojdei sie przejade ale pewnie nie mam co liczyc za bardzo na kupno bo ja kasy wogole nie mam a starsi powiedza ze nie teraz zeby poczekac na lepsza okazje ( to juz chyba bedzie 3 raz :)) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Thomaszek napisał:Bo ja w dowodzie nie znalazlem koloru ja w dowodzie od simsona mam kolor W nowych nie ma a w starszych jest. poprzedni wlaściciel twierdzi ze okolo 13 koniOdblokowany ma ok 10km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Słuchaj rodziców... Ja oglądałem j jezdziłem na wielu sprztach chyba na 5-6 ale zaden nie podpasował i po wielu godizinach sukania w necie !!!!ZNALAZŁEM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 witam grabażu po co odkopujes takie stare tematy ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 hehe... kurde nawet na date nie spojzałem... Sorki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi