>DANIEL< Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 koto jeszcze na forum ma dr 125 chętnie pogadam na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 koto jeszcze na forum ma dr 125 chętnie pogadam na ggTylko Wazzabi ma. Jestem ciekaw za ile zmienisz zdanie co kupic. Byla juz DT teraz DR i podobno pieniadze miales i rodzice sie zgadzali a fury ni ma! Co sie stalo takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Tylko Wazzabi ma. Jestem ciekaw za ile zmienisz zdanie co kupic. Byla juz DT teraz DR i podobno pieniadze miales i rodzice sie zgadzali a fury ni ma! Co sie stalo takiego?Lubisz dzisiaj kazdemu "dogryzac" Ale w sumie w kazdym przypadku masz racje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Lubisz dzisiaj kazdemu "dogryzac" Ale w sumie w kazdym przypadku masz racje :(Bo ostatnio po wejsciu do enduro coraz czesciej mam wrazenie ze jestem w motorowerach, a to jest straszne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 a to jest straszneNie placz :)No ale taka prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 sam już nie wiem mega chce już motor mieć :roll:a to jaki motor kupie to zależy jaka okazja będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 To jest do kupienia dt z 2000 roku super stan za 6200 polecam wieceh info jak chcesz to na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 9 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Sorka ale tyle kasy to ja nie mam, ale rodzice coś ich ciężko jest przekonać. A dlatego zmieniłem DT na DR bo znalazłem fajną DR za dobre pieniądze do kupienia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 No to pokaż nam foto wypowiemy się :) ,jak wszytsko ok to bierz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 9 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=63367424oto link do dr-ki która mi się podoba :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Hmm na aukcje nie jest osiągnięta cena minimalna ile koleś chce za moto??.Jak stan techniczny wygląda tak jak wygląd to można brać :) i zalezy jak z tą ceną :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 9 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 za 4500 może troche spuści :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi