SpoooookY Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 WITAM chcialbym znac wszystkie wady i zalety ... koszt utrzymania i wogole wszystko o HM CRE 50 ... poniewaz siedzialem dzisiaj na nim i wydladal na swietna koze ;) koles ma go do sprzedania 96 rok cena 3500 zl wiec wydaje mi sie niezla okazja stan jest taki sobie (popekane plastiki brak tylnej lampy i .. to nie problem ) ale silniczek chodzi pieknie ... ogumienie troszku zurzyte na teren sie nie nadaje bo trzeba nowa kostke na tyl kupic ... to by sie w zimie wymienilo ... PISZCIE CO WIECIE .... I CO SADZICIE .... wielkie dzieki ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 No z tego co mi wiadomo jest to najlepsze enduro 50 w swojej klasie... Podobno dobrze zrobione dochodzi do 20 KM ... Zawieszenia - nei wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Rama jak w CR'ce dokladnie takze o prowadzenie nie masz sie co martwic. Zawieszenie najlepsze w klasie. Silnik bardzo podobny do tego w Aprili RX rozni sie tylko koszem sprzeglowym a konkretnie zabkami na nim. Bardzo duze mozliwosci tuningu ale nie ma sie co bawic w powyzej 20km bo wtedy siekasz remonty czesto, a tak to tloczek co rok i heyah ;) .Czesci latwo dostepne bo silnik Minarelli teraz popularny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 no w tamtym silniku nie ma chyba zadnego tuningu ... ile ma seryjnie konikow ??? ;) ogolnie jest wypas ale do malowania :P e tam wyglad sie nie liczy taq bardzo ;) pozdr [ Dopisane: 28-08-2005, 17:58 ]a co sadzicie o cenie 3500 zl za taki sprzet trzeba zarejstrowac bo sprowadzony z wloch wiec jeszcze trzeba bedzie cos dolozyc ... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi