kawasaki z1000 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 czesc.kupilem z francji półrocznego gsxra 750.nie jestem pewien czy chodzi jaktrzeba.z miejsca ledwo co dogania r6 z 2004,owa r6 bierze na kolo z klamy z dwóji bez problemu w przedziale od 40 do 100 km/h,a mój gsx co nie co probuje wstac przy 30 ale nie za bardzo ma sile.potem to juz nie ma mowy,nie wiem co jest grane.moze podpowiecie o co chodzi.moze przelozenie ale nie sadze,moze jest zblokowana fabrycznie n ie wiem.powiedzcie przy jakiej predkosci powinen brac z dwoji,czemu nie bierze np przy 100 km/h?prosze o podpowiedzi.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 wrzuc to raczej do mechaniki.... tam ci predzej ktos pomorze .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi