Bandzior Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 dlaczego nie chwalisz się swoim' date='nie bądz taki....pokazuj nam tu swoje zdjęcia [/quote']właśnie je dostałem.czy jesteś pewna tego co mówisz? szczególnie takie dwa mi sie podobają :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 czy jesteś pewna tego co mówisz? szczególnie takie dwa mi sie podobają no.... może co do tych dwóch to nie jestem pewna :? ale na moją pocztę mógłbyć mi je podesłać. Proszę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 :D :D To wzóccie na FTP JA tez chce .... :-) 8) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 ale na moją pocztę mógłbyć mi je podesłać. Proszęproszę bardzo :D jak się podobają?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 jak się podobają?? ups !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ Dopisane: 14 ]dziekuję za wysłanie mi ich :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 ja bym prosił tez o te zdjecia na PW i bandzior miałeś mi wysłac te fotki na nie czekam najbardziej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 ja bym prosił tez o te zdjecia na PW i bandzior miałeś mi wysłac te fotki na nie czekam najbardziej a ja mam zdjęcia :D może trochę zlekka ocenzurowane :twisted: ale mam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 ja bym prosił tez o te zdjecia na PW i bandzior miałeś mi wysłac te fotki na nie czekam najbardziej dawaj maila :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 masz na moim profilu [email protected] [ Dopisane: 15-09-2005, 18:56 ]bandzior to beda fotki tez z kajtka aparatu czy tylko z Twojego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 bandzior to beda fotki tez z kajtka aparatu czy tylko z Twojegozdjęcia kajtka mam otrzymać jutro. przesyłam to co mam z wyjątkiem dwóch fotek, które Sylwia sama Ci przesle 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 przesyłam to co mam z wyjątkiem dwóch fotek' date=' które Sylwia sama Ci przesle [/quote'] nie sylwia tylko wszystkie mi wyslij :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 hej :D)) jak tam po zlocie ?pozdrawiam ps.ale siś działo ..... :D)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 jak tam po zlocie ? pozdrawiam ps.ale siś działo .....ja już (niestety) doszedłem do siebie :D tylko jutrzejsze prognozy mnie zastanawiają-najmocniej ma lać gdy będe lecieć do pracy :twisted: dobrze że na zlocie nie padalo,bo któryś z poprzednich winobraniowych wspominam niczym "wet race" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 bandzior Ty tylko 4 fotki masz:/ lipa ja tu sie nastawiłem na oglądanie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 bandzior Ty tylko 4 fotki masz:/ lipa ja tu sie nastawiłem na oglądanie hehebedą jutro' date=' są obiecane :D [ [i']Dopisane: 15-09-2005, 20:26[/i] ]rozmawiałem z Kajtkiem, dostaniesz od razu DW 8)pamiętaj że wysylasz je następnym chętnym :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi