kuba1989 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Wyregulowałem dokładnie zapłon w simku na platynkach 0,4 i 1,8 przed zz próbowałem przestawiać świece ale nic niepomaga motor niechce palić a gdy zapali (choć to tylko czasami) odrazu gaśnie dopiero czeba go gazować żeby niezgasł jednak gdy dodam gazu wchodzi na bardzo duże obroty. Co zrobić Bardzo Proszę o Pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron89 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 moze masz ustawioną za duzą dawke paliwa i go zalewa ?? wiesz gdzie sie zmienia poziom paliwa? jak idzie linka z gazu do gaznikawchodzi do takiej kopułki odkrecasz ją i widzisz iglice.. zacezpioną na takiej blaszcce na igilicy masz poziomy paliwa.. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1989 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ustawiałem ale nic niepomogło czy to może być wina kondensatora albo cewek bo zapłon jest ustawiony idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron89 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 no mozliwe zobacz tez czy masz dobrą iskre? bo moze przerywac swieca i dlatego na wyskoich obrotach chodzi an na małych gasnie.. moze byc cewka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 A zapłon dobrze jest ustawiony??Nie ejst czasem przed wcześny??Poprubuj na innych świecach.Jaki jest kolor iskry??Z gaźnikiem jest wszystko OK??Może poprostu podciagnij ssanie i pobaw sie troche z obrotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi