eloelo Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 a tak w ogóle to ciekawe kiedy nadejdą takie czasy, kiedy 16-17 latkowie będą kupować takie motocykle sportowe Nie wiem, ale to trzeba mieć chyba naprawde ... starych żeby kupowali dzieciakowi sporta w takim wieku Wszystko się kręci nie tylko wokól kasy, ale również wokół wyobraźni i umiejętności jeźdźca....niestety juz tak jest... jest chlopak w jozefowie... kupil w lutym nsr 125 sprzedaje to i dziisaj miał dostac Kawasaki ZX6R - czy jakos takma 16 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Cytat:a tak w ogóle to ciekawe kiedy nadejdą takie czasy, kiedy 16-17 latkowie będą kupować takie motocykle sportowe Nie wiem, ale to trzeba mieć chyba naprawde ... starych żeby kupowali dzieciakowi sporta w takim wieku Wszystko się kręci nie tylko wokól kasy, ale również wokół wyobraźni i umiejętności jeźdźca.... niestety juz tak jest... jest chlopak w jozefowie... kupil w lutym nsr 125 sprzedaje to i dziisaj miał dostac Kawasaki ZX6R - czy jakos tak ma 16 latTo chyba o tego ''marczello'' chodzi...koleś ma wybująlą wyobraźnie,od Enduroguy'a slyszalem,że chcial kupic jakąś 900'tke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Nie bedzie wtedy mial sie czego wstydzica czy to w ogóle wstyd ?I jak cos to bedzie lepiej brzmialo "glebnol sie na 1000 a nie na 600" hehe. mając tysiąca inni po mieście mogą cię porobić na 600 jak tylko będą chcieli ! (tak na marginesie) No i co z tego ze mnie objedzie w miescie wali mnie to bo miasto to nie tor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 To chyba o tego ''marczello'' chodzi...koleś ma wybująlą wyobraźnie,od Enduroguy'a slyszalem,że chcial kupic jakąś 900'tketaaaa to on...I najgorsze jest to :| ze chyba dostanie taki motor... ale czas pokaze a co do MotoCross'a to on w tej chwili ma nsr 125 i jezdzi normalnie po ulicy tylko bo ma prawko. a jak tą 600 to nie wiem... bedzie mial zdupczone...bo wolalbym jezdzic legalnie tą nsr i na 18, 600 albo cos innego...No ale to od niego zalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi