Skocz do zawartości

Najlepsza 600

Rekomendowane odpowiedzi

a tak w ogóle to ciekawe kiedy nadejdą takie czasy, kiedy 16-17 latkowie będą kupować takie motocykle sportowe  Nie wiem, ale to trzeba mieć chyba naprawde ... starych żeby kupowali dzieciakowi sporta w takim wieku  Wszystko się kręci nie tylko wokól kasy, ale również wokół wyobraźni i umiejętności jeźdźca....

niestety juz tak jest... jest chlopak w jozefowie... kupil w lutym nsr 125 sprzedaje to i dziisaj miał dostac Kawasaki ZX6R - czy jakos tak

ma 16 lat

Cytat:

a tak w ogóle to ciekawe kiedy nadejdą takie czasy, kiedy 16-17 latkowie będą kupować takie motocykle sportowe Nie wiem, ale to trzeba mieć chyba naprawde ... starych żeby kupowali dzieciakowi sporta w takim wieku Wszystko się kręci nie tylko wokól kasy, ale również wokół wyobraźni i umiejętności jeźdźca....

niestety juz tak jest... jest chlopak w jozefowie... kupil w lutym nsr 125 sprzedaje to i dziisaj miał dostac Kawasaki ZX6R - czy jakos tak  

ma 16 lat

To chyba o tego ''marczello'' chodzi...koleś ma wybująlą wyobraźnie,od Enduroguy'a slyszalem,że chcial kupic jakąś 900'tke :)

Nie bedzie wtedy mial sie czego wstydzic

a czy to w ogóle wstyd ?

I jak cos to bedzie lepiej brzmialo "glebnol sie na 1000 a nie na 600" hehe.

mając tysiąca inni po mieście mogą cię porobić na 600 jak tylko będą chcieli ! (tak na marginesie)

No i co z tego ze mnie objedzie w miescie wali mnie to bo miasto to nie tor

To chyba o tego ''marczello'' chodzi...koleś ma wybująlą wyobraźnie,od Enduroguy'a slyszalem,że chcial kupic jakąś 900'tke

taaaa to on...

I najgorsze jest to :| ze chyba dostanie taki motor... ale czas pokaze

a co do MotoCross'a to on w tej chwili ma nsr 125 i jezdzi normalnie po ulicy tylko bo ma prawko. a jak tą 600 to nie wiem... bedzie mial zdupczone...

bo wolalbym jezdzic legalnie tą nsr i na 18, 600 albo cos innego...

No ale to od niego zalezy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...