Skocz do zawartości

Ukraina-relacja z wypadu 22-29.07.2005

adu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Sandra może w przyszłym roku zabierzesz się z nami na Krym? Wtedy skoki do wody masz gwarantowane! :P

No jak bedzie to termi po 9lipca to moze bede mogła (18lat :evil: )

bo rodzice nie wiem czy mnie puszczą...... :roll:

Ale z chęcią bym sie wybrała uuaaa taka podróz..... 8O

Pozdrawiam

Sandra :D

Adu bez Ciebie nie pojade nawet poza Wawe  za dobry z Ciebie kompan podrózy by Cie nie zabrac

O cholera!!!! Ale mnie zaszczyt kopnął! Aż się zaczerwieniłam :oops: Dzięki Bruno :P

To w takim razie zlot u Papy i Śladami Boruty uważam za zaliczone he he :D :twisted:

ja na ukrainie byłem jedynie samochodem ale ogólnie wrazenia zajefajne . Dojechałem tylko do Tarnopola bo mam tam rodzine.

Moja relacja:

- 5 (pięć) dni picia róznych(naprawdę RÓŻNYCH) trunków

- dzień szusty : flaki nie wytrzymują - zjadam kolosalne ilości silimarolu

- powrót do domu tygodniowy detoks

Było wspaniale za rok atakuje karpaty ukraińskie a moze i krym hoho

Wszyscy mnie zabiją :rolleyes2: :oops:

Przepraszam za te wszystkie opóźnienia, ale wszystko mi się wali na głowę jak nigdy w życiu. Wczoraj siedziałam cała noc i tworzyłam od początku cały album, pomniejszanie, powiększanie-zabawy co nie miara. Poszłam spać jakoś przed 5 rano. Dzisiaj już chcę wrzucać zdjątka na stronę i kolejny pech-ftp nie działa. Co ja dzisiaj wyrabiałam to głowa mała! Uznałam jednak, że nie mogę tak czekać w nieskończoność i wszystkich zwodzić, więc wrzuciłam trochę fotek (na ile było miejsca) do galerii osobistej. Jest to tylko niewielka część, a wręcz mikroskopijna, która miała się pokazać na pr :cry: Niestety na najbliższe dni jestem zmuszona wyjechać i nie będę miała możliwości posiedzenia nad tą stroną, ale po powrocie postaram się wrzucić resztę zdjęć, bo naprawdę stronka wyszła całkiem fajnie. A niech to gęś kopnie!!!! :) Mam nadzieję, że chociaż te fotki Wam się spodobają........

http://forum.motocyklistow.pl/album_person...hp?user_id=5332