sandrasf Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Przeczytałam :evil: Zazdroszcze wyprawy :D i gratuluje To sie nazywa prawdziwa wyprawa :P PozdrawiamSandra :mrgreen: ps: tez tak chce...a szczegolnie te skoki do wody (nie mylić z vódą :roll: :evil: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Sandra może w przyszłym roku zabierzesz się z nami na Krym? Wtedy skoki do wody masz gwarantowane! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Sandra może w przyszłym roku zabierzesz się z nami na Krym? Wtedy skoki do wody masz gwarantowane! :P No jak bedzie to termi po 9lipca to moze bede mogła (18lat :evil: )bo rodzice nie wiem czy mnie puszczą...... :roll: Ale z chęcią bym sie wybrała uuaaa taka podróz..... 8O PozdrawiamSandra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRUNO KAWOSZ Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Ale z chęcią bym sie wybrała uuaaa taka podróz..... chyba juz wiem kto nastepny z FM do wyrwania w trase na Krym :-D Mnie!!!! Adu bez Ciebie nie pojade nawet poza Wawe :lol: za dobry z Ciebie kompan podrózy by Cie nie zabrac :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Adu bez Ciebie nie pojade nawet poza Wawe za dobry z Ciebie kompan podrózy by Cie nie zabrac O cholera!!!! Ale mnie zaszczyt kopnął! Aż się zaczerwieniłam :oops: Dzięki Bruno :P To w takim razie zlot u Papy i Śladami Boruty uważam za zaliczone he he :D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 ja na ukrainie byłem jedynie samochodem ale ogólnie wrazenia zajefajne . Dojechałem tylko do Tarnopola bo mam tam rodzine. Moja relacja:- 5 (pięć) dni picia róznych(naprawdę RÓŻNYCH) trunków- dzień szusty : flaki nie wytrzymują - zjadam kolosalne ilości silimarolu- powrót do domu tygodniowy detoksByło wspaniale za rok atakuje karpaty ukraińskie a moze i krym hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Mam już fotki :) Proszę jeszcze o cierpliwość, bo muszę wszystko przejrzeć i wybrać najfajniejsze, a jest ich bardzo duuuuuuużo i jest z tym trochę roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGór Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 No super, a Krym plecam.Byłem (niestety nie na motorze) dwa lata temu, warto puki nie ma jeszcze komercji.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 No i co z tymi foteckami? Bo ja się juz nie moge ich doczekać :( :mrgreen: Ahhh ta niezaspokojona ciekawość :-) :twisted: PozdrawiamSandra ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 No i co z tymi foteckami? Bo ja się juz nie moge ich doczekać Czekamy z niecierpliwością :twisted: ps. Obiecali do końca tego tygodnia- maja czas do 12 ;) ...........zobaczymy jacy są słowni :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRUNO KAWOSZ Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 chyba sie sam za te fotki wezmę to w końcu zobaczycie je :mrgreen: Adu!!czy w czymś Ci pomóc? :( nie okłamuj ich że masz je,kiedy podjedziesz do mnie po te fotki ;) :D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ha ha ha już lecę Bruno ;) Przepraszam, małe problemy techniczne, robię co mogę. Już jutro powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBROS Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 ja już też się nie moge doczekać tych fotek. Byłem tam.Widziałem to na własne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRUNO KAWOSZ Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Byłem tam.Widziałem to na własne oczy.w moim domu te fotki? :mrgreen: :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Wszyscy mnie zabiją :rolleyes2: :oops: Przepraszam za te wszystkie opóźnienia, ale wszystko mi się wali na głowę jak nigdy w życiu. Wczoraj siedziałam cała noc i tworzyłam od początku cały album, pomniejszanie, powiększanie-zabawy co nie miara. Poszłam spać jakoś przed 5 rano. Dzisiaj już chcę wrzucać zdjątka na stronę i kolejny pech-ftp nie działa. Co ja dzisiaj wyrabiałam to głowa mała! Uznałam jednak, że nie mogę tak czekać w nieskończoność i wszystkich zwodzić, więc wrzuciłam trochę fotek (na ile było miejsca) do galerii osobistej. Jest to tylko niewielka część, a wręcz mikroskopijna, która miała się pokazać na pr :cry: Niestety na najbliższe dni jestem zmuszona wyjechać i nie będę miała możliwości posiedzenia nad tą stroną, ale po powrocie postaram się wrzucić resztę zdjęć, bo naprawdę stronka wyszła całkiem fajnie. A niech to gęś kopnie!!!! :) Mam nadzieję, że chociaż te fotki Wam się spodobają........ http://forum.motocyklistow.pl/album_person...hp?user_id=5332 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi