Maniek6r Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 chetnie sie podziele serwisowka KAWASAKI ZX-6R ( model ZX-600 F ), ksiazka jest po niemiecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawasaki z1000 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 chwali les sie serwisowka do zx6r a ja potrzebuje na gwalt schemat podlaczenia zegarow,tzn jaki kolor kabla pod ktora wtyke bo mam cala wyrwana.jesli takowa posiadasz i chcesz sie podzielic bede wdzieczny. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 chwalilem sie i mialem taka pol roku temu. Faktem jest ze schematow instalacji bylo tam pare. Mozna sciagnac z e-mula i zajmuje z 50 mb. Juz jej nie mam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi