ArturS Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Ten motorek jest dwuosobowy? Mysle nad kupnem takiego suzuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Tak jest 2 osobowy :crossy:.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturS Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Z tego co widziałem to dwuosobowa jest tylko wersja niemiecka... Spotkaliście się kiedyś z dwuosobową japońską (na takiej mi właśnie zależy) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 a ile masz kasy na moto?? i jaki rocznik cie mniejwiecej interesuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturS Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Mam ok 2000... rocznik jak najnowszy, mysle ze na 95 starczy... A jak z częsciami? Dostępność i cena mnie interesuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 części....."szukajcie a znajdziecie" :wink: szukalem linke i wkoncu znalazłem i cena jak mysle tez nie byla jakas wygurowana, ale chyba poprzedni wlasciciel moje suzy mial problem z czesciami bo duza czesc motorka jest nieorginalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturS Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 A awaryjny jest moto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) większość opini o suzuki mówi ze jest mało awaryjne :icon_biggrin: i ja jak narazie (po 5 miesiącach uzytkowania) sie pod tym podpisuje :flesje: :icon_mrgreen: :buttrock: oprócz podstawowych czynnosci nie robiłem nic :buttrock: Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Bubaziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi