Marek1980 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Hej wszystkim!!! Poszukuje chromowanej "puszki" do Virago 535 (lewa strona), tej która sie instaluje pod bakiem. Bez niej maszyna wyglada jakos tak bazplciowo :) Aha i musi byc kompletna tj. razem z podstawką. Jesli ktos moze mi pomoc w poszukiwanich to bede bardzo wdzieczny.A moze komus cos takiego zalega w garazu to moglibysmy sie jakos dogadac... Pozdrawiam!!! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-kk Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 trochę więcej determinacji. znalazłem w 2 minuty tu linkiwww.moto.allegro.pl/show_item.php?item=58776172 www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=59000052 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1980 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Hej!! Wielkie dzieki za te linki, ale mnie chodzi nie o "dekle" na bak pod siedzeniem, ale o puszki montowane pod gornym zbiornikiem paliwa (wchodza tam 2 wezyki od gaznika). Jesli napotkasz cos takiego to bardzo prosze o info. PozdrawiamMAREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi