Gość DAnn Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Witam i mam pytanie czy modul zapolonowy z MTX 125 bedzie pasowal do MTX 80 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 no... niesadze. 125 a 80 jednak jest spora roznica w konstrukcji calej jednostki. z 50tki do 80tki moze by smigalo, ale co do tego to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkamil4 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Cześć jak potrzebujesz moduł do mbx 80 to zagladnij na allegro tam jest :( PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Z 125 do 80 może by i pasował ale nie wiem jaki max są obroty w 125? Choć raczej nie wsadzaj od 80 bo może zle to sterowć zapłonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loook Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) a moze ma ktos na sprzedaz modul do mtx80??? mi padl i szukam nowego a raczej uzywanego...a moze wiecie jakim innym moge zastapic orginal?? Edytowane 9 Września 2007 przez Loook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi