admirał Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 może powininenem to zatytułowć czego nie kupic?? jak w temacie, trochę mnie to podkur***, ale tak to jest, jak się kupuje tanio, nie wiem jak miały by mnie te spodnie chronić na kolanach, bo tam niby jest cordura, ale po przejechaniu trasy do Karpacza i z powrotem po prostu zaczęły się pruć (zrobiła się dziura), dodam, źe już wcześniej oddałem je do reklamacji, bo puściły szwy (również na kolanach), tak więc podsumowując moje spotkanie z produktem tej firmy to całkowita pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Hej,ja równiez dodam swoja opinie.Posiadam kurtke i spodnie tej firmy i jestem bardzo niezadowolony(puściły szwy,przemaka,od srodka sie wszystko pruje).Oczywiscie skusila mnie niska cena.Juz nic nigdy nie kupie z tej firmy. p.s ".....co tanie to drogie......." Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LUKerror Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 WitamPOlecam te kurtkehttp://www.mttr.pl/sklep,1380,15292451,444...n,228813,0.htmlJest solidnie uszyta i nic nie cieknieKUPILEM_SPRAWDZILEM_ZWYCIEZYLEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi