pawelzz Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Witam mam problem najpierw moto palilo bez problemu tylko jak sie zagrzal to zanikala iskra ,moto ostygl i znow iskra byla teraz juz nie mam jej wogole wszystkie kable sa oki nie poprzecierane nigdzie ,czy to mogla byc wina cewki zaplonowej ? mam 2 inne cewki ale nie wiem czy jest sens je podpinac ta cewka miala 3 wejscia z czego tylko 2 byly podlaczone, nie wiem po co byl trzeci, a mam teraz cewke ktora ma tylko wejscie i wyjscie kabla zaplonowego, i drugą z jakiegos skuterka ktora ma trzy wejscia i nie wiem ktore mozna podlaczyc zeby niczego nie popsuc ,i jeszcze jedno czy razem z cewka moze byc modul zaplonowy ktory padl ? bo nie mam zadnej innej puszki na zewnatrz silnika przewody ida bezposrednio z silnika ktorego nie rozkrecalem do cewki.Pozdrawiam i moze ktos pomoze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi