CAM3K Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zlej mu jakiś dobry półsyntetyk, np. Mobil Extra 2T lub Castrola Act<Evo 2T. Powinny być w cenie ok. 30 zł za litr. Pozdrawiam,CAM3K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Ja osobiscie posiadam skuterka TGB 101s , mam go od nowosci i leje od zawsze do niego olej z orlenu za 12 zl : 2t Semi Sintetic . Ostatnio jak robilem remont na tloku byl lekki nagar , ale tylko lekki . Nie nazekam na ten olej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Ja osobiscie posiadam skuterka TGB 101s , mam go od nowosci i leje od zawsze do niego olej z orlenu za 12 zl Dobre... A potem problemy ze moto nie jedzie... I się dziwić ze nasze motorki są zajechane... :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 http://agmot.strefa.pl/sklep.php?k=68 wejć sobie na tę stronke i porównaj sobie oleje i ich ceny :lol: pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba600r Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 orlen sie leje do komara ,simsona ,wsk i mza do skuterow najlepiej lac syntetyk,full syntetyknajlepszy castrol r2,szczegolnie do tunningowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi