Avalon Opublikowano 17 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2003 Do połozenia w garazu powiadasz .....????? Jeśli masz dobry pistolet,kompresor,i duzo wiedzy z zakresu lakiernictwa to mozesz lakier połozyc nawet i garazu,bo ew.drobne brudy których sie nie pozbedziesz w takich warunkach "wytniesz" papierem wodnym i wypolerujesz w zasadzie bez sladu. Ale jesli nie masz tego wszystkiego to radze odpuśc sobie własnoreczne malowanie bo efekt bedzie daleki od ideału. Pracuje w srerwisie samochodowym i mam lakiernie ( i lakierników) pod nosem.Wszystkie składniki stoja u nas na magazynie, a jest ich sporo :) Madrzy ludzie z firmy produkujacej te specyfiki wkombinowali w konkretnym celu np.Chronotop,crystaltop,uno blending,H9000,bc020, sealer plast,euroxy,ultra flash,i Bóg wie co jeszcze!!! Widze codziennie jak lakieruja samochody i nie jest to takie proste jak wysiusianie dziurki w sniegu :lol: Dobry lakiernik potrafi naprawde zrobić "cuda".No i musze sie pochwalić ze nasz lakiernik zajął pierwsze miejsce w kraju sposród wszystkich autoryzowanych serwisów marki (....nie bede robnił reklamy...) i nie raz widziałem go w "akcji" Za polakierowanie wszystkich elementów choppera mojego kumpla (z przygotowaniem i materiałami) wziął 400zł Wydaje mi sie ze to cena rozsądna za fachowa robote Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzr Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 nie zalujcie na plastyfikator,uplastyczniacz czy jak kto woli nazywac za 100 ml 8 zl do 1.5l lakieru,malowalem metalikiem czarnym,za wszystko(lakier,rozpuszczalnik,uplastyczniacz,baze)dalem 120zl tylko lakier byl z koncowki seri po 43 zl za 0.7l trzeba chodzic po mieszalniach lakierow,gdzie indziej proponowano mi litr po400 zl trzeba chodzic bo mozna kasy zaoszczedzic :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi