I_Mat Opublikowano 17 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2003 Też macie problemy . . .starter, rozrusznik - i tak chodzi o to samo :D A tak swoją droga to kiedyś jeździłem Yamahą YSR 50 (taki mały ścigacz, dla dzieci do 13 lat - wzrostowo), to bardzo zabawnie wyglądała ona, gdy się ją odpalało kick-starterem, czyli kopniakiem.Jednym słowem w enduro kick starter - tak-w ścigach - nie- naked - dlaczego nie :) -street - nie-cruiser i podobne - nie-motorowery - raczej tak :DNo i klasyk bez startera jakoś taki mało klasyczny jest :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 17 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2003 a wiecie co ja ma elektryczny i nozny :) i czerze mowiac jestem bardzo zadowolony :!: :!: bo:-jak mi akumulator siadzie to mam jeszcze NOGE!!!!!!-a czasem w moim choperku milo jest siasc nacisnac guzik w jazda :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi