VN750 Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 Na stronie "Motoindex" i "Riders .pl" jest ogłoszenie Sprzedam VN750 95' z Katowic, sprzęt to niezła mina, lewy silnik od starego sprzęta (rozrząd wali) , a numery ma przebijane tak że każdy kto kiedykolwiek widział oryginalnie nabite numery pozna. Motocykl dość ładny ale można sporo stracić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_xj Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 to jest pikuś bo widać gołym okiemoglądałem ostatnio HONDE, stan superperfekt, nowe opony, tarcze i w ogóle jak nówka okazało się że miała dzwona i to tak poważnego ,że wyrwało z główki ramy mocowanie łożyska, rama krzywa itp. ale to wszystko nic.Okazało sie że tarcze hamulcowe wcale nie były nowe, po wypadku były zajebiście pokrzywione ale jest pacjent, który je klepie, szlifuje i zakłada ponownie ( nie wierzyłem bo myślałem że tarcza prędzej pęknie niż sie wygnie ale to jednak prawda). Do tej pory mam doła na myśł o kimś kto to kupi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi