b_rak Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Witam.Mam mały problem. Mój skuter bierze zdecydowanie za dużo oleju. Po dłuższym postoju (ok. 2h) na świecy zbiera się dużo oleju. Natomiast jak jest zimny to kopci jak hmm.. (dużo). Czy ktoś z Forumowiczów wie, gdzie znajduje się "cuś" od regulacji mieszanki?? Mój skuter to Gilera Stalker 1998 r. chłodzony powietrzem. Jeżdżę na Castrolu SuperTT. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Castron SuperTT - to chyba minerał - wolalbym dorzucic pare groszy i kupic Racingbike 2T ale teraz to kij z tym. "Cos" do regulacji mieszanki znajduje sie przy gazniku - dwie sruby - jedna od paliwa druga od powietrza. Jezeli sie nie znasz - jedz lepiej na serwis i niech Ci to zrobia. pzdr - kilu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi