jacho 15 Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 E... tam policja milicja zomo mi to w tej chwili wisi... :) Bo nie mam maszyny :evil: ale to nie dlugo sie zmieni i sąsiadka ZSP (Związek Sympatyków Przyrody) znowu bedze mogla dzwonić na Milicje... :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Witam!Dzisiaj niedaleko Obroncow Pokoju 3 kolesi na niebieskich Yamahach skakalo na hopie. Zna ich ktos ? To moze przekazac ze zaraz potem jak pojechali przyjechali tajniacy Polonezem Confused Może by ktoś w końcu odpowiedział zamiast robić sobie jaja z kolesia :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Może by ktoś w końcu odpowiedział zamiast robić sobie jaja z kolesia Ja nic nie wiem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 mnie tam nie bylo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi