Gość JAY Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Mam 20 lat chce na poważnie zaczac swoja przygode z motocykalmi. Pomóżcie zastanawiam sie nad kupnem pierwszego,własnego motocykla. Jedziełem juz na paru motocyklach na chopperach,ścigaczach,quadach oraz crossach (czyli Enduro). Nie wiem co wybrac:( Palnuej wybór z posród dwóch kategorji.... Co radzicie Enduro?? czy moze cos mocniejszego jakiegosc Ścigacza?? Oczywiscie prosze o cos sensownego (moje kieszenie nie sa zbyt pełne) Pomóżcie please co na poczatek cross czy ścigacz?? (Jesli mozecie podawajcie jakies linki z fotkami i stronakami na temat waszych propozycji) Z góry wielkie dzieki za wasze posty!!! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 cross czy ścigacznajpierw ty musisz odpowiedziec sobie na to pytanie ! i wtedy bedziemy mogli ci doradzic ewentualnie co w jakiej cenie itd. ! musisz sie zdecydowac - chcesz ciac powietrze na prostej i bawic sie zaje*iscie na winklach (zakretach) czy latac po lesie, blotach, polach itp. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JAY Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 hmmm... :? Bardziej jestem za Crossem Wiec tak jestem pewien chiałbym zaczac swoja przygode z Crossem!! Za dużo moich przyjaciół zgineło na scigaczach :) i mam troche pietra do tych motocykli wiec jak co to prosze o wszelkie wiadomosci na temat crossów co na dobry poczatek i w jakiej cenie :?: Czekam na wasze posty:D Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Za dużo moich przyjaciół zgineło na scigaczachznam przypadek, ze koles przy 30 sie wysypal i nieszczesliwie walnal kaskiem o kant kraweznika - smierc na miejscu ! wiec to nie od motocykla zalezy ! (od rozumu, doswiadczenia i niestety tez od szczescia !) ale skoro podjales decyzje to fajnie - z tym, ze ja w tym temacie (czyli cross) niestey nic nie wniose ! musisz poczekac na reszte... pozdrawiam i dodam na przyszlosc - nie zakladaj 2 tematow o tej samej tresci ! (lub o podobnej tematyce) bo sie balagan zrobi na forum ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi