Złoty Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Tak jak w opisie :) Chodzi mi o kolanka i tlumiki cygara w surowym stanie.macie moze jakies namiary na ludzi ktorzy to robia ?Jest masa tego w necie ale wole kupic cos konkretnego i zrozionego pozadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian197606 Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 A sprawdzałeś tutaj: www.frubamotocykle.tpi.pl/oferta.htm ? Nie wiem jak z jakością ale asortyment ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Niestety ale ne ma tlumikow cygar a mi sa takie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian197606 Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Przypuszczam że zrobili by na zamówienie, widziałem kilka ich ogłoszeń i zawsze stało że robią i do kachy i do urali, zresztą przy tak szerokiej ofercie nie powinien to być dla nich jakiś problem,. musiał byś skontaktować się z nimi telefonicznie lub mailem - namiary są na stronie. Sporo części jest też tutaj http://russian-boxers.pl/czmot1.php tylko tutaj lepiej dzwonić bo gość rzadko korzysta z netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Ten gośc ostatnio miał kolanka do M72/K750 Link do jego strony na allegro: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=512481 Popytaj moze on posiada cześci których szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Niestety nie ma.Marcina znam osobiscie i nie ma a zreszta On bierze od hartmanna wiec za tanio to nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi