Gość narnuk Opublikowano 12 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 8) jo gosciu chcesz zobaczyc jak sie pali gume to sie umowimy i ci to pokaze laska wfm m06 (narazie 125ccm i 4 konie) docelowo 150ccm i okolo 6 koni Vmax~80km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość narnuk Opublikowano 12 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 a propo palenia gumy ja zrobilem to na asfalcie i to tak ze bieznik sie mi posypal fakt ze opony sa stare ale i tak sa do wywalenia. cos dla odwaznych polej miejsce gdzie bedziesz palil gume benzyna i krec kolem tak dlugo az poleca iskry i zacznie sie palic a potem spier.....laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 12 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 Pikas kiedy ty paliłes na Jawce gume :lol: chyba nie mowisz o tym jak na trawe ci zrywa zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 12 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 Narnu witaj na forum!Ale powiedz kiedy ty gume paliłeś jak tobie ledwo co maszyna rusza? :D :D :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 12 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 Ja na swoim aeroxie pale gume bez problemu. Mam michelinki boster. Oczywiscie na odblokowanym aeroxie, oprocz tego mam jeszce multivar dopper, sprezynki i rolki malossiego. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 12 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 Ja na swoim aeroxie pale gume bez problemu. Mam michelinki boster. Oczywiscie na odblokowanym aeroxie, oprocz tego mam jeszce multivar dopper, sprezynki i rolki malossiego. :twisted:co to w ogóle jest za jednoślad to jakiś skuter????? czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 12 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2003 A kolega runnerem non stop palił i... Pierścienie miał w tłumiku. Do usunięcia rys dwa szlify robił. O! O silnik w motorowerze trza się marwić a nie o opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Tak Gosciu... YAMAHA YQ AEROX R ( moj w wersij tech3) to SKUTER.I niejednego crosa na starcie biore ( 50ccm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 no tak znowu te skutery!tak z ciekawości ile on wyciąga i ile ma koników?jeśli mozna wiedzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Aerox ma 4,8 KM. Jechałem nim max prawie 90km/h, 87 czy cos takiego. Jesli bym wymienił sprezyne na twardsza w przekładnie powinien poleciec lekko powyzej 90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Skutery są beznadziejne. W motocyklu jedną z największych przyjemności jest możliwość przyredukowania i dania ognia. A tu tego niema. A i brzmienie - jednostajny bzyk. Do skutrów nic nie mam, mieć bym nie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 nie potrzebnie napisałem o tym skuterze!tak samo jak w skuterze nie ma skrzynie biegów bo albo jest bez stopniowa albo automattak samo w samochodzi z automatem jets beznadzejnie!trzeba mieć możliwość tej redukcji zeby później mieć lepsze odejście!no nie????? 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2003 Chłopaki jeżeli piszecie o skuterach to zapraszam na największą wojnę forum AntySkuter nie zaczynajcie tutaj drugiej. co do palenia gomiałca:niech wam będzie palenie gumy jest fajne ale nie zdrowe na płuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Ale mi się udał tamten temat tak się tam ludzie bulwersują, że ojjjejjejjj!!!!!Kiedyś spaliłem gume do żucia ale śmierdziało :? A prawdziwa gume i tak spale :) wkońcu mi sie uda!!!!Zobaczycie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 ty PituŚ to nie to nie temat do gadania o pierdołach tylko o paleniu gumy!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi