WaluS Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Witam wszystkichMam pytanie dotyczące yamahy tzr 80 rok 1996, czy to prawda ze fabryczna tzr'rka ma 8KM? Mam okazje kupić właśnie taką cena ok 3000 prosto z niemiec, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 8KM ??hmm, Aprilia RS50 ma cos 13, a zebym nie przesadzil to 11, ale 8KM bez odblokowania to troche jest 8O .RS-ka ma cos kolo3 koni bez odblokowania, tak gdzies na necie czytałem, takze 8konikow to by bylo duzo 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 No Rs'ka ma kolo 10 koni maxymalnie :-) i zasuwa baaardzo przyjemnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 i zasuwa baaardzo przyjemnie ;) Jak na 50 ccm - należy dodać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WBN Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Wydaje mi się , że TZR 80 ma tez sam silink co DT 80 lc2 , więc kolo 10 km . Sprzet bardzo ciekawy , widze że cena też nie jest zbyt wygurowana :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi