konradzyrafa Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Witam! dzisiaj przechodzac Swientojanska widzialem wypadek na wysokosci pomnika harcerzy. W sumie nie doszedlem co bylo i jak w kazdym badz razie motocykl stal wzdluz swientojanskiej, a samochod jak gdyby mu wyjechal z prawej strony. Fakt faktem motocykl przodek sie troche cofnal. Nie wiem co z motocyklista. Dosc czesto go widzialem na Gdyni bialo czerwona Yamaha FJ 1100Mam nadzieje ze motocykliscie nic nie jest!Kurde a jutro przedemna 300 kilometrow siódemką na nowym moto!az mi ciarki przeszly!poozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante_Dumont Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 W takim razie szerokiej, równej drogi i myślących innych uczestników ruchu życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 i myślących innych uczestników ruchu oj tak tak... przydaloby sie... btw... dzis koles sobie przejechal od praej do lewej 3 pasy centelnie pod moje kolko... dobrze ze nic nie jechalo obok.. to tylko przelecialem obok.. .ech... dbrze ze mi sie do rpacy spieszylo.. musialbym z nim pogadac a na oko byl wiekszy ode mnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi