vinin Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Witam mam pytanie kupilem teraz moto honde nsr i chcialem zalozyc mu jakis inny wydech zeby mial basowe brzmienie bo ten troche jeczy :? czy jak zaloze mu jakis wiekszy czy go niebedzie dlawic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Siemka - to jest dwusów i raczej basowego jak w ścigach klasy 600 nie osiągniesz. Możesz spróbować z tłumikiem MIGa - on jest sportowy, ale dźwięku znacząco nie zmienia. Na pewno nie kupuj tłumola z allegro - ogłasza się koleś że ma do NSR, RS wydechy robione - w 2T wyfuk to podstawa - jeżeli nie jest obliczony to może przynieść skutki "tragiczne". Jak coś to pytaj bo NSR znam od podszewki :D Swoją ze 3 razy już rozbierałem :D i złożyłem ;):D:D pzdr - kilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinin Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 no wlasnie tak myslalem ze raczej lipa :D ale spox tyko wlasnie mam jeszc ze pytanko ile kosztuje odblokowanie nsr-ki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Zależy od serwisu - swego czasu za odblokowanie skutera w salonie Yamahy płaciłem 100zł. Zadzwoń do serwisu i się wszystkiego dowiesz - tak na 4um raczej nikt Ci nie powie ;) pzdr - kilu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Witam, ja polecam do NSR tlumik Polini, sam mam taki i moim zdaniem brzmi bardzo dobrze, z NSR wydobywaja sie piekne basowe dzwieki. A tak poza tematem to kilu skoro znasz NSR od podszewki to powiedz mi jak wyregulowac gaznik, ja mam starszy model NSR (nie wiem czy gaznik jest taki sam jak w wersji kocie oczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Siemka Przez neta nieda się zbytnio wyregulować gaźnika ;), ale mogę Ci powiedzieć, że do regulacji służą dwie śrubki - pierwsza śruba - największa w całym gaźniku - służy do regulacji obrotówdruga natomiast - znajduje się ona po prawej stronie od tej pierwszej patrząc od boku i wyglądem nie przypomina śruby lecz takie jakby coś jak "korek" który da się wkręcić :P. Służy ona do regulacji ilości powietrza w mieszance. Czyli po krótce mówiąc musisz pokombinować. pzdr - kilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 wielkie dzieki, wlasnie o to mi chodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinin Opublikowano 14 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 he patrzylem na twydechy polini i sa trocge zakrecone chodzi mi oto ze niewygladfaj jak normalne wydechy mozna to przerobic ze bedzie normalnie prosty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Chyba patrzyłeś na wydechy od skuterków :P sklep.mieloch.pl - tam powinno cos byc. pzdr - kilu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 heh, jakie wykrecone?? Mój jest normalny, grubszy od oryginalnej koncowki i ladnie sie prezentuje na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinin Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 a mozesz mi przeslac linka bo jak ja szukalem do do skutrow sa same [ Dopisane: 17-07-2005, 10:01 ]moze ktos mi wyslac foto albo inka do strony z wyedechami polini albo do mojej nsr bo jak szukam to sa same do skoterow prostych niema ps u miechola niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 pierd*lenie takie o basowym brzmieniu, mam wydech miga w swojej i po prostu nie pierdzi, ale żeby jakiś basowy dźwięk? poza tym sam dźwięk silnika nie jest zbyt piękny ;) wszystkie problemy z dźwiękiem likwiduje dobry kask :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 marian ty wymieniales sama koncowke czy tez dyfuzor ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Ja juz kupilem z takim tlumikiem, dyfuzor jest orginalny, zmienioną mam tylko koncowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi