Gość ronin Opublikowano 28 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2002 Po dłuuuuugich przemyśleniach na temat co kupić wybrałem Hondę Africa Twin. Była MZ a później turystyczno sportowy a jeszcze później przecinak. 8) Ale czasy szleństw mineły i chcę kupić motocykl bardziej uniwersalny. To znaczy na ryby, na grzyby, do pracy, na zlot i w trasę. Chciałbym abyście podzielili się swoimi spostrzezeniami co do jego osiągów i wygody i funkcjonalności. Mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto miał doczynienia z tym modelem i bedzie chciało mu się skrobnąć parę słów na ten temat. :lol: Z góry serdeczne dzięki. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ronin Opublikowano 30 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2002 Albo wy mnie nie lubicie za ten wredny pysk :) . Albo faktycznie nikt nic nie wie. Czy Africa Twin to tak bardzo rzadki model :?: . A co ja poradzę że mam taki charakter że zawsze pod górkę i jeszcze na końcu głową w mur :twisted: . Jak ktoś szuka czoperka lub przecinaka to zawsze ktoś coś wie :? . No nic będe cierpliwie czekał a nóż sie kto jednak znajdzie :roll: . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Donia Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Cze,ja też szukałem tur-endurki i nastawiłem się ze względu na cenę na coś pokroju Kawy KLE. Transalp super sprawa, ale cena inna, a Ty chyba potrzebujesz czegoś bardzo dużego skoro zdecydowałeć się na Afrikę. Nie będzie za wielka w codziennych koreczkach?A może coś szybszego, TDMa lub V-storm? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrok Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Fakt z tego to czytalem to dobry motorek na dluuga turystyke, chociaz jak ostatnio pokazali w SM kurs jazdy chooperem w terenie to juz mnie nic nie zdziwi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi