01kriters Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 A ZX 12??? Może ktoś kto jeździł na tym sprzęcie może coś ciekawego powiedzieć o nim???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Witam Juz kiedyś radziłem kumuś ZX12 ale jakoś bez echa :-( Jeździłem jeden sezon tym sprzętem i byłem bardzo zadowolony, rewelacja w prowadzeniu i zapier..ala , rewela obecnie mam K4 a i tak jeszcze dobrze wspominam dwunastkę, to naprawdę dobry sprzęt do szybkiej turystyki . Pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 witam :P jak do wszystkiego to proponowałbym dużego Fazera-moc i osiągi niczego sobie, a i komfort jazdy nie najgorszy. pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) Buhaha troche mi zajelo kupienie nowego sprzęta :) od tego postu dokładnie 1,5 roku :D . I wybrane nie zostało nic z powyższych :) ale sliczne CBR 954. Pozdrawiam! Edytowane 18 Lutego 2007 przez Tomassoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 954 ?? ja na twoim imiejscu kupiłbym R1 .... kumple mają 929, 954, R1 .. kilka GSXR ... i powiem ci, że R1 i litry z suzuki objeżdzają te hondy.... nie wiem bo nikt nie ma 1000rr, ale ja bym brał R1 .... :) DObra ale dość tego pierdo.... 954 zajebista maszyna.... mega kozaki wygląd i nieźle suka rwie :D wrzuć fotki jak byś mógł :bigrazz: pozdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi