solidna Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Poszukuję serwisówki do Kawasaki ZXR 750 H1,Mamm do ZXR 750 J ale to jest inny silnik.Powinien być ZX 750. :? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi27 Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Czesc oto adres stronki gdzie masz cala indstrukcje obslugi http://www.buykawasaki.com/Default.asp?str...ID=2&intParts=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solidna Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Dzięki za stronke ale jak to ściagnąć ?? :cry: A to jest płatna stronka?!Chodzi mi o darmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi27 Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 to jest za free tutaj masz instrukcje do naszego modelu ja juz to mam na kompie sciagniete poprostu klikasz prawym i robisz zapisz obrazek ;) albo zaznaczasz go calego i dajesz zapisz :P http://www.buykawasaki.com/Default.asp?str...ID=2&intParts=1 [ Dopisane: 13-07-2005, 23:29 ]na maila przeslalem ci dade serwisowe do wszystkich modeli kawasaki tam znajdziesz wszystko co cie interesuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solidna Opublikowano 14 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Oki dzięki to dane serwisowe ,a niezanasz strony z ksiażka motocykla(manual).Chodzi mi o kompletną naprawe motocykla.Posiadam ale do Kawy ZXR J,K,L(około 100 Mb),ale do H1 to ciężka sprawa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi27 Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Niestety nie posiadam takiej ksiazkijak mozesz to poslij mi ta twoja ksiazke na maila z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 solidna! http://www.diff.ru/manual/files/Kawasaki_Z...vice_Manual.zip Do H1! lekko ponad 100 MB :) Pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solidna Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Dzięki ale to nie jest ten model . Tego manuala mam ale do mojego powinien być ZX 750 a nie ZR 750.Jesli bedziesz miał inny to proszę o info!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 cholera, sorki... ja się poddaję... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi27 Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 ...dzieki solidna za tego manuala... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hcooh Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 a może od ZX750R - N1 bedzie odpowiednia?? daj znać gdyby się okazało że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamOlsztyn Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Hej :P Nie chcę się chwalić, ale mam gdzieś w kompie dwie serwisówki do H1 8) Jak coś to mogę wysłać... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi